Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Hankkeen koulutustilaisuudet järjestetään

24.9.2010, 21.10 ja 28.10.2010 Helsingissä

Ensimmäinen päivä toteutetaan yhdessä Segregaation purkamisen portaat – hankkeen kanssa. Koulutuspäivien ohjelmaa voi seurata myös Internetissä samanaikaisesti ja 21.10 ja 28.10 ohjelmia myös myöhemmin nauhoitettuna. Katso ohjeet ACP:n käytöstä, ensimmäinen testiaika on 22.9. klo 9-11! Kirjaudu istuntoon osoitteessa: https://connectpro.helsinki.fi/avaintasaarvoon . Kirjoita nimesi tekstikenttään ja klikkaa Enter  Room -painiketta.

Hankeyhteistyössä toteutetun seminaarin (24.9) lisäksi järjestetään 2 erillistä 2 tunnin mittaista koulutustilaisuutta (21.10 ja 28.10), joihin liitetään halukkaille oppimistehtävät Moodle – oppimisympäristöön. Luentojen nauhoitukset ja materiaali liitetään blogiin, joka toimii materiaalin ja työkalujen tietovarastona sekä alustana osallistujien väliselle vertaistuelle ja keskustelulle kouluttaja-asiantuntijoiden kanssa.