Kotisivu

CEA-Logo2010-Final002-491x609Koulutuksen arviointikeskus eli CEA (Centre for Educational Assessment) on Helsingin yliopiston tutkimusyksikkö, joka aloitti toimintansa vuonna 1996.

Kiinnostuksemme kohde on opetuksen ja koulutuksen laatu ja sen kehittäminen. Yksi erityiskiinnostuksemme kohde on oppimaan oppiminen ja sen arviointi.

Kun haluat kehittää esimerkiksi koulun tai oppilaitoksen, kunnan, kuntaryppään tai yhdistyksen toimintaa arvioinnein, selvityksin, kartoituksin tai tutkimuksin, tarjoamme parasta osaamistamme päätöksenteon ja kehittämistoiminnan tueksi. Voit hyödyntää meitä täsmällisten kysymysten pohdinnassa ja laadinnassa, tiedonkeruussa, tulosten analysoinnissa sekä niiden soveltamisessa käytäntöön. Toteutamme pieniä ja suuria, lyhyt- ja pitkäkestoisia toimeksiantoja, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tutustua tärkeimpiin arviointipalveluihimme Arviointipalvelut-sivulla.

Suomessa asiakkainamme on kouluja ja oppilaitoksia, isoja ja pieniä kuntia, yhdistyksiä, ministeriöitä ja muun muassa Opetushallitus.

Suomen lisäksi operoimme myös ulkomailla ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Olemme mukana mm. OECD-maiden PISA (Programme for International Student Assessment) -tutkimuksen laatimisessa ja toteuttamisessa vuosina 2006, 2015 ja 2018.

Jätä soittopyyntö, viesti tai tarjouspyyntö. Otamme sinuun yhteyttä!