CoPassion

Myötätunnon mullistava voima (CoPassion) -tutkimushanke selvittää, ovatko myötätuntoiset työpaikat hyvinvoivia työpaikkoja, joissa työntekijät kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Mahtuvatko kilpailukyky ja inhimillisyys samaan organisaatioon? 

Lisää ihmisyyttä työelämään? 

selkään koputusÄrsyttää, harmittaa, kukaan ei kiitä… Työelämän tunnetaitoja ja hyvän jakamista voi
opetella. Miten rohkaista positiivisia tunteita? Miten käsitellä negatiivisia? Miten jakaa hyviä käytäntöjä? Miten heijastaa hyvää organisaation ulkopuolelle? Kehitämme ja tutkimme tapoja, joilla myötätunto organisaatiossa syntyy ja vahvistuu.

Vaikuttavuuden tutkimusta 

CoPassion kokoaa teologian, kauppatieteen, filosofian, erityispedagogiikan, valtiotieteiden ja psykologian asiantuntijat samaan tiimiin. Pureudumme myötätuntoon organisaatioiden arjessa, johtamisessa ja asiakaskohtaamisissa. Selvitämme, miten myötätunto vaikuttaa yritysten tuloksellisuuteen.

Vaikuttamista

Paitsi että tutkimme myötätunnon vaikuttavuutta yrityksissä, me myös vaikutamme. Luomme konkreettisia työkaluja ja mittareita suomalaisen elinkeinoelämän käyttöön. Kansainvälinen tutkimus näyttää, että myönteinen työilmapiiri luo innovaatioiden edellytykset. Myötätuntoinen työnantaja saa sitoutuneita ja hyvinvoivia työntekijöitä. Asiakaskohtaamisissa myötätuntoinen vuorovaikutus on valttia.

Me selvitämme ensimmäisinä Suomessa, versooko myötätunnosta taloudellista kukoistusta myös suomalaiseen elinkeinoelämään.

Lataa esitteemme