Rinnakkaisesta kokouspaikasta ei tullut yleisömenestystä

Tyhjä kokouspaikka

Kokousjärjestäjät ottivat jonkin verran vastuuta ihmisten jonotuttamisesta ja Bella Centerin ahtaudesta, ja järjestivät rinnakkaisen kokouspaikan Forum-keskukseen. Järjestäjät olivat akkreditoineet kokoukseen 34000 henkilöä, mutta kokouspaikalle mahtuu vain 15000. Forum-keskuksessa näytettiin neljällä screenillä Bella Centerin kokouksen etenemistä. Paikalla oli jopa mahdollista rekisteröityä, jos ei ollut ehtinyt hoitaa asiaa Bella Centerissä. Virallista nimikorttia ei osallistujille kuitenkaan enää tarjottu, vaan ruutupaperilla oleva leima ajoi asian. Kuten kuvasta näkyy, koko Bella Centerin ylijäämä (~20000 ihmistä) ei siirtynyt uusiin tiloihin. Paikalla oli vain noin toistasataa osallistujaa, joista vain muutama jaksoi seurata eri maiden puheenvuoroja. Positiivisinta kuitenkin oli, että tähän kokouspaikkaan ei tarvinnut jonottaa.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*