Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Keskustakampuksen kirjastoja suljettu keväällä ja kesällä 2012 muuton vuoksi

Keskustakampuksen kirjaston toimipaikkojen kokoelmat ja palvelut muuttavat saman katon alle Kaisa-taloon Fabianinkadulle kevään ja kesän aikana. Useimmat kirjaston toimipaikat joudutaan pitämään kiinni useita viikkoja.

Minerva Siltavuorenpenkereellä jää kuitenkin paikalleen ja palvelee läpi kesän.

Muu osa Keskustakampuksen kirjastoa palvelee taas ma 3.9.2012 alkaen pääkirjastossa Kaisa-talossa.

Keskustakampuksen kirjaston poikkeusaukioloajat keväällä ja kesällä 2012

Kirjojen pakkaaminen alkaa jo maaliskuussa, mutta toimipaikkoja pidetään auki supistetuin aukioloajoin mahdollisimman pitkään. Porrastetut aukioloajat ja kirjastojen sulkeminen on suunniteltu niin, että ne häiritsisivät mahdollisimman vähän opiskelua ja tutkimustyötä. Pahoittelemme muutosta asiakkaillemme väistämättä aiheutuvaa haittaa!

Kevään ja kesän aikana Keskustakampuksen kirjastosta lainatuilla teoksilla on pidemmät laina-ajat.

Suljettujen toimipaikkojen kirjoja voi palauttaa avoinna oleviin toimipaikkoihin. Saapuneet suljettujen toimipaikkojen varaukset voi noutaa Minervasta.

Kaikki kirjaston toimipaikat on suljettu yleisinä pyhäpäivinä 6.-9.4., 1.5., 17.5. ja 22.6.2012.

Lisätietoja MuuttosivustoltaKeskustakampuksen kirjastojen toimipisteistä tai sähköpostitse: kirjasto-keskusta [at] helsinki.fi

Kommentteja: 2

1. 30.4.2012 12:34 | #

Terve! HY Avoimen yliopiston opiskelijana ja opiskelijakirjaston asiakkaana kiitän teitä keskustakampuksen toimipaikkoja koskevasta infostanne. Hyvää kevättä!
    Iloisin terveisin

2. 30.4.2012 12:35 | #

Opiskelija kirjaston asiakkaana kiitän teitä toimipaikkoja koskevasta infosta kurssimateriaalien lainaamistani ajatellen.
    Hyvää kevättä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*)

WP-SpamFree by Pole Position Marketing