Postvappu hampparit

Kasvishampparin voi toteuttaa usealla eri tavalla. Tänään kasviskeskiviikko esittelee yhden mahdollisen version!

Sämpylänä tässä purilaisessa toimii Vaasan hampparisämpylät. Todella hyvää, etenkin uunin jälkilämmössä lämmitettyinä!

Lisätäytteenä voi käyttää vaikkapa salaattia, tomaattia, ketsuppia ja itsetehtyä guacamolea.

Kasvispihvit:

2 prk valkopapuja muussattuna esim. haarukalla

1 sipuli

valkosipulia

1 prk herkkusieniä pienittynä ja pannulla paistettuna

Mausta esim. juustokuminalla, suolalla, paprikalla, pippurilla

Muotoile taikinasta pihvejä ja paista uunin ylätasolla kovalla lämmöllä (esim. 225-250) tai paistinpannulla.

Helppoa ja herkkua! Iloista vapun jälkeistä aikaa kaikille!