Karavaanin tiedostokansio netissä

Tällainen on ollut olemassa jo puoli vuotta, mutta viimeinkin linkki totaalisen julkiseen jakoon:

Karavaanin Google Drive -kansio

Sieltä löytyy mm. toimintassuunnitelma, tapahtumien järjestämiseen liittyviä dokumentteja – ja päivitetty puheenjohtajan ohje, joka on ajankohtainen tässä vaiheessa vuotta kun haussa on puheenjohtaja vuodelle 2015 : )

(no okei, puheenjohtajaohjeen päivitys on kyllä yhä kesken…)

Syyskokous 13.11.

Tervetuloa Karavaani ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen Kahvihuoneelle 13.11.2015 klo 14.30.!

Esityslista lähetetty Karavaanin sähköpostilistalle. Olennaista kokouksessa on erityisesti ensi vuoden hallituksen ja toimihenkilöiden valinta, sekä ensi vuoden toimintasuunnitelman käsittely.

Tervetuloa kokoukseen!

Taas on pieniä fukseja… :)

Fuksit ovat saapuneet! Kävin puheenjohtajan ominaisuudessa tervehtimässä tänään mukavan monialaisen oloista porukkaa ja hiljalleen henkisesti valmistautumassa alkavaan opiskeluvuoteen muutenkin yliopistolla pyörimällä.

Muistakaa Salonki-bileet perjantaina noin kello 14 alkaen, eli fuksien, vanhempien opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteiset hengailut joko B-talon Salongissa tai Topelian pihalla säästä riippuen.

Myös torstai-illan Helsinki-kierrokselle ja sen jatkoille ovat vanhemmat opiskelijat tervetulleita, kyselkää vaikka tuutoreilta tarkempia koordinaatteja!

Vuoden 2015 hallituskuulumisia

Hallituksen tiedot päivitetty viimein tänne kotisivuille : )

Lukuun ottamatta hitaasti käynnistynyttä nettisivujen uudistumista, Karavaanille ja hallitukselle kuuluu hyvää. Toiminta-avustusta saatiin suunnilleen saman verran kuin viime vuonna – eli resurssimme ovat samat kuin viime vuonna – ja tapahtumia on ollut vähintään yhtä paljon kuin viime keväänä, Karavaani kulkee kuten ennenkin.

Hyvää loppukevättä toivoo puhiksenne Aino

Palautetta kaikesta!

Karavaanin yksi suosituimmista tapahtumista on ollut nyt kahtena vuotena peräkkäin Viiniä ja valitusta, jonka aikana opiskelijat ovat saaneet valittaa sydämensä kyllyydestä ja antaa palautetta, jonka Karavaani on ohjannut eteenpäin oikeille henkilöille. Mutta kuten Kahvihuoneella on havaittu, valitettavaa löytyy aina vuoden ympäri, unohtamatta tietenkään myös kehuja, jotka valitettavan harvoin päätyvät opettajien korviin.

Eikä pidä unohtaa, että eivät vain opiskelijat anna palautetta. Myös opettajat ja muu henkilökunta haluaisivat aina silloin tällöin lähettää terveisiä opiskelijoille tai laitokselle, mutta viestin toimittaminen voi olla hankalaa monista eri syistä.

Mutta nyt siihen kaikkeen on ratkaisu!

Palautelomake kaikkeen palautteeseen

Karavaani päätti viime hallituksen kokouksessaan perustaa palautelomakkeen, jonne saa laittaa palautetta ihan kaikesta. Me pyrimme toimittamaan palautteen eteenpäin, mikäli mahdollista. Esimerkiksi ilman aikakonetta terveiset vaikeasta kieliopista tulevat tuskin koskaan saavuttamaan muinaisten egyptiläisten korvia. ;)

Haluamme myös kannustaa ihmisiä miettimään millaisesta palautteesta on eniten hyötyä vastaanottajalle. Älä siis kerro, että X on hyvä/huono vaan kerro tarkemmin mitä tarkoitat. Pysy myös asiallisena. Ja muista myös lähettää positiivista palautetta! Ei ole kiva jos ainoa kontakti Karavaanilta on aina jotain negatiivista. Me haluamme myös ilahduttaa ihmisiä, joten muistakaa myös kehua ihmisiä kun siihen on syytä. :)

Ja palautelomakkeella saa tietysti laittaa palautetta myös palautelomakkeesta itsestään.

Palautelomake löytyy osoitteesta
http://blogs.helsinki.fi/karavaani/hyodylliset/palautelomake/tai ylhäältä valikosta Hyödylliset->Palautelomake.

Karavaanin kunniakirjat 2014

Palautelomakkeella voi myös lähettää ehdotuksia Karavaanin kunniakirjan saajiksi!

Karavaanin pikkujouluja vietetään lauantaina 29.11.2014 ja haluamme kuulla teiltä kuka meidän oppiaineissa (opettaja, opiskelija tai henkilökunnan jäsen) ansaitsisi mainetta ja kunniaa. Muista myös perustella ehdotuksesi, jotta voimme liittää myöntämisperusteet kunniakirjaan. Lähetäthän ehdotuksesi viimeistään 15.11.2014.