Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Pitkät laina-ajat Keskustakampuksen kirjastossa keväällä ja kesällä 2012

Kevään ja kesän 2012 aikana Keskustakampuksen kirjaston toimipaikat muuttavat uuteen pääkirjastoon Kaisa-taloon Fabianinkadulle.

Kirjasto joutuu sulkemaan useimmat toimipaikkansa joksikin aikaa. Lainaa siis kesäkirjasi ajoissa!

Kirjojen pakkaaminen alkaa jo maaliskuun alussa, mutta toimipaikkoja pidetään auki supistetuin aukioloajoin mahdollisimman pitkään.

Pitkiä laina-aikoja aletaan myöntää toimipisteittäin jo 6.2. alkaen. Ks. taulukko

Pitkät laina-ajat Keskustakampuksella keväällä ja kesällä 2012

Muuton yli yltävillä pitkillä lainoilla palautuspäivä on porrastetusti 13.9.-2.10.2012.

Suljettujen toimipaikkojen kirjoja voi palauttaa avoinna oleviin toimipaikkoihin. Saapuneet suljettujen toimipaikkojen varaukset voi noutaa Minervasta.

Lisätietoja Keskustakampuksen kirjaston toimipisteiden aukioloista keväällä ja kesällä 2012.

Lisätietoja MuuttosivustoltaKeskustakampuksen kirjastojen toimipisteistä tai sähköpostitse: kirjasto-keskusta [at] helsinki.fi

Kommentteja: 4

1. Jaana Oulasvirta
    5.3.2012 11:42 | #

Hei!
    Miten lainan voi uusia? Ja voisinko jo valmiiksi saada pitkän laina-ajan kahdelle 29.2. 2012 lainaamalleni teokselle 1030429717 ja 1030352831?

Yst. terv. Jaana

2. Johanna Lahikainen
    5.3.2012 11:54 | #

Hei Jaana!

Kiitos viestistäsi! Uusin nyt lainasi, niiden eräpäivä on 2.4. Uusiminen onnistuu omista lainaajatiedoista: Helkassa kohta ”asiakastiedot” – samalla rivillä kuin varaus, haku jne.

Opiskelijakirjaston 4 viikon kurssikirjoihin saat pitkän laina-ajan 4.6. alkaen. 14 päivän lainoihin pitkä laina-aika tulee 18.6. ja 2 päivän lainoihin 28.6.

Otathan yhteyttä jos on kysyttävää, esim.sähköpostilla kirjasto-keskusta [at] helsinki.fi

Yst. terv.
    Johanna

3. Leena Nordman
    9.3.2012 9:42 | #

Hei,

Jos on tarvis palauttaa pitkä laina jo aikaisemmin, ottaako esim. Minerva näitä palautuksia kesällä vastaan?

4. Johanna Lahikainen
    9.3.2012 13:59 | #

Hei Leena!

Kiinni olevien toimipaikkojen kirjoja voi palauttaa Keskustakampuksen kirjaston auki oleviin toimipaikkoihin.
    Toimipaikkamme ja aukioloajat löydät täältä:

Kansalliskirjasto on meistä erillinen, joten sinne ei voi kirjojamme palauttaa.

Pahoittelemme muutosta aiheutuvaa vaivaa!

Yst. terv.
    Johanna

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*)