Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Kesän ”selviytymisopas” -kesällä auki olevia kirjastoja keskustakampuksella ja lähistöllä

Pdf-versio tästä uutisesta esim. tulostamista varten

Vaikka Keskustakampuksen kirjaston 10 toimipaikkaa muuttavat, Helsingissä on auki useita kirjastoja, joissa voit käyttää ja lainata tieteellisiä aineistoja ja joissa on myös työskentelytiloja.

Muistathan, että Minerva palvelee läpi kesän. Voit palauttaa sinne Keskustakampuksen kirjaston suljettujen toimipaikkojen sekä Kotuksen kirjoja ja noutaa sieltä saapuneet varauksesi. Minervan aukioloajat

Voit ottaa yhteyttä meihin koko kesän ajan puhelimitse: (09) 1912 3920 (ma – pe klo 10–18) tai sähköpostitse kirjasto-keskusta[at]helsinki.fi.

Meiltä ei voi tilata kaukolainoja 31.5. jälkeen, mutta voit tehdä kaukolainatilauksia Kansalliskirjastossa ja kaupunginkirjastossa.

Myös oppimiskeskus Aleksandria on auki (Fabianinkatu 28).

Kumpulan, Meilahden ja Viikin kampuskirjastot ovat auki koko kesän.

HUOM.! Alla olevat kirjastot saattavat olla keskikesällä useamman viikon kiinni, tarkastathan tiedot ennen lähtöäsi verkkosivuilta tai puhelimitse.

Kansalliskirjasto (Unioninkatu 36)

Aalto-yliopiston kirjasto, Töölö – Helecon tietokeskus (Mechelininkatu 3 D)

Baltia-kirjasto (Sörnäisten rantatie 22)

Eduskunnan kirjasto (väistötiloissa Postitalossa, osa kirjoista kirjavarastossa Konalassa)