Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Esittely

Työskentelen tutkijatohtorina sosiaalitieteiden laitoksella sosiologian oppiaineessa.Olen lukuvuoden 2017-2018 vierailevana tutkijana Oxfordin yliopiston Centre for Criminology‘ssa.

Olen kiinnostunut erityisesti oikeussosiologiasta; lainsäädännön ja yhteiskunnan suhteesta sekä tätä kautta lainsäätäjän vaikutuksesta yhteiskunnalliseen muutokseen. Muita kiinnostuksen kohteita ovat mm. kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät, kriminologia, oikeushistoria ja rikosoikeus.

Kuulun professori Pekka Sulkusen johtamaan The University of Helsinki Centre for Research on Addiction, Control and Governance (CEACG) – tutkimusryhmään, Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen (OYY) hallitukseen sekä OYY:n  ja Demla ry:n julkaiseman Oikeus-lehden toimituskuntaan.

Tällä hetkellä tutkin Suomen Akatemian rahoittamassa post doc -hankkeessani (2015-2018) vanhempien lapsiinsa kohdistaman väkivallan sääntelyä ja kontrollia Suomessa vuosien 1970-2014 välillä. Tutkimushanke on monitieteinen ja se sijoittuu sosiologian, sosiaalityön, rikosoikeuden ja kriminologian risteyskohtaan.