Alkuvuoden kuulumisia

Morjens!

Kronoksen 70. vuosi on käynnistynyt niin opiskelun kuin muunkin toiminnan puolesta. Laskiainen tuli ja meni, samoin ensimmäiset tentitkin. Kevätaurinko piristää päiviämme parhaansa mukaan.

Hallitus ja virkailijakunta on ehtinyt palaveerata alkuvuonna useampaan otteeseen. Juhlavuosi juhlallisuuksineen on paljon puhututtanut aihe, ja erityistä ryhtiä aiomme saada myös alumni- ja työelämätoimintaan.

Kronos täyttää tänä vuonna pyöreitä, mikä tulee näkymään ainejärjestömme toiminnassa. Tavallistakin loistokkaampien vuosijuhlien valmistelu on aloitettu jo hyvissä ajoin ja nettisivummekin tulevat saamaan uuden ilmeen juhlavuoden kunniaksi. Samoin myös lehtemme Kronikka tekee mittavia uudistuksia – lisää odotettavaa vuodelle 2015.

Aurinkoisin kevätterveisin,
Arttu Norrlin
tiedottaja

This entry was posted in Aiheeton. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.