Tervetuloa uudet opiskelijat!

Kronos ry haluaa onnitella kaikkia Helsingin yliopistoon suomenkielistä historiaa opiskelemaan päässeitä!

Syksyn opinnot alkavat maanantaina 28.8 klo 10.00 Helsingin Yliopiston päärakennuksessa. Ensimmäiset viikot ovat niin kutsuttuja orientoivia viikkoja, jolloin tuutorit, yliopiston henkilökunta ja vanhemmat opiskelijat opastavat opintojen alussa. Tuutorit ottavat elokuun kuluessa yhteyttä ja antavat tarkempia ohjeita tulevaa syksyä varten, mutta opintojen alkamispäivä on hyvä merkitä kalenteriin jo nyt.

Ennen opintojen alkua olisi hyvä hoitaa ainakin seuraavat asiat pois alta: lukuvuosi-ilmoittautuminen, opintotukihakemus Kelaan, opiskelijakortti (Frank), HSL-matkakortti ja asuntohakemus HOASille, mikäli on asuntoa vailla. Hyödyllinen sivusto on https://guide.student.helsinki.fi/fi, josta löytyy paljon ohjeita niin lukuvuosi-ilmoittautumiseen kuin moneen muuhunkin pulmaan. Elämää suuremmissa ongelmissa yhteyttä voi ottaa Henna Altomaahan (henna.altomaa@helsinki.fi).

Vielä kerran suuret onnittelut ja nähdään pian!

This entry was posted in Uudet opiskelijat. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.