Kronos ry

Kronos ry on ainejärjestö Helsingin yliopiston historian opiskelijoille. Kaikki oppiaineen opiskelijat voivat liittyä myös Kronoksen jäseniksi. Jäsenyys on vapaaehtoista eikä sido mihinkään, eikä jäsenmaksua kerätä.

Kronos ajaa historian opiskelijoiden asiaa. Se osallistuu, edustaa ja keskustelee historian oppiaineen tulevaisuudesta yliopiston eri organisaatioiden kanssa.

Kronos järjestää jäsenilleen myös monenlaista vapaa-ajan toimintaa. Vuoden mittaan järjestetään erinäköisiä ja -kokoisia juhlia, saunailtoja, approja ja muuta mukavaa. Kronos tarjoilee jäsenistölleen juhlimisen lisäksi myös hengen ja ruumiin ravintoa: teatteri- ja leffakäyntejä, museovierailuja sekä liikunnallista toimintaa laidasta laitaan. Lisäksi kronoslaisten perinteinen äänitorvi, Kronikka-lehti, ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Kronoksella on käytössään oma tila historian oppiaineen tiloissa (Unioninkatu 38 A, 2. krs). Vaatimaton mutta kodikas opiskelijahuone on paikka, josta kronoslaiset voivat päivän aikana nautiskella kupin kahvia, lukea sähköpostinsa ja osallistua sofistikoituneeseen diskurssiin opiskelijaelämän haasteista. Pienempiä tapahtumia, kokouksia ym. varten Kronoksen on mahdollista käyttää Humanistiklusteria ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A).

Säännöt
Yhteystiedot

Hallitukselle ja virkailijoille