Tilat

Opiskelijahuone

Opiskelijahuone on opiskelijoiden käytössä oleva taukohuone, josta löytyy tietokone työskentelyä ja tilapäivityksiä varten. Huoneesta löytyy myös historia-aineiden luennoitsijoiden postilaatikot, jonne voi viedä esseevastauksensa ja muun opiskeluun liittyvän postin. Opiskelijahuoneeseen saapuu mm. ainejärjestömme lehti Kronikka, Historicuksen Papyrus, Aku Ankka sekä ajoittain kirjalahjoituksia historia-aineiden henkilökunnalta. Opiskelijahuoneesta löytyy kahvi- ja vedenkeitin sekä jääkaappi, joita voi käyttää kunhan korjaa jälkensä. Pesästämme löytyy myös Kronoksen tilapäinen arkisto, kirjasto sekä ainejärjestömme ilmoitustaulu.

Humanistiklusteri

Humanistiklusteri on Humanisticumin (eli humanistisen tiedekunnan ainejärjestöjen kattojärjestön) Kronos voi käyttää tiloja humanistiklusterilla maksutta tapahtumiinsa ja tiloihin Uudella ylioppilastalolla kuuluvat vasemman puolen kokoushuoneet Illuusio ja Utopia, hiljaisen työn huone Jäärä sekä aulatilat ja keittiö. Viidennen kerroksen oikealla puolella sijaitsee kokoushuone Lingva sekä järjestöjen kaappeja sisältävä Academia. Mikäli mieleesi tulee tapahtuma, jonka haluat järjestää klusterilla, ota yhteyttä Kronoksen hallitukseen tai virkailijoihin, jotta voimme tehdä varauksen.

Tilojen käyttöä koskevat kysymykset ja ehdotukset voi lähettää tilavastaaville, jotka löytyvät Humanisticumin sivuilta.

Alinasali

Alinasali on Uuden ylioppilastalon 3.kerroksessa oleva juhlatila, jota ainejärjestömme pystyy käyttämään parisen kerran aina puolessa vuodessa. Alinasalissa järjestetään niin bileitä kuin pöytäjuhlia, joissa juhliminen jatkuu aina yön pikkutunneille asti.

Mannerheimsali

Mannerheimsali sijaitsee Uuden ylioppilastalon 5. kerroksessa. Kokoustila on käytettävissä maksimissaan 60 henkilön kokouksiin. Tiloissa järjestetään mm. työelämätapahtumia, vastaanottoja sekä infotilaisuuksia erittäin huokealla tilavuokralla.

Kattosauna Sivistys

Sivistys sijaitsee Helsingin länsipuolella Domus Gaudeumin kattotiloissa osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Saunassa on hyvät kokoustilat, pienimuotoinen keittiö, sohvia, suuri parveke ja laajakuva-TV.