Työelämäilta: Töitä ja kaljaa

Vuoden odotetuin tapahtuma on täällä, heti Justin Bieberin konsertin jälkeen. Paikkana on Economicumin luentosali. Älä siis suunnittele mitään maanantaille 15.4., jos sinulla kuitenkin on jo jotain suunnitelmissa, peru ne.

Tapahtuma kulkee nimellä Töitä ja kaljaa, jälleen kerran juuri tässä järjestyksessä. Tilaisuus viedään läpi paneelikeskustelutyyppisenä, joten kysymyksille on tilaa. Ensin panelistit kertovat meille kokemuksistaan työelämässä, jonka jälkeen siirrymme ala-aulaan nauttimaan oluet. Tule siis kysymään se kaikkia askarruttava kysymys: “Derivoidaanko töissä koko ajan?” Pyydän kaikkia saapumaan paikalle ajoissa ja miettimään jo etukäteen, mitä haluaa kysyä. HUOM! Jaossa on jälleen KA9 oikeuttava suoritus. Jos koet, että HOPS:ssa on tälle vuodelle juuri tämä 2 op aikaansaama ammottava aukko, niin tätä parempaa tilaisuutta sitä täyttää et saa!

Panelisteina ovat:
Mikko Forss
– Tutkimusjohtaja, ajatushautumo Tänk
Hanna Rättö
– Tutkija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Joonas Rahkola
– Ekonmisti, SAK
Anu Erikivi
– Vice President, Head of Issuer Services. Nordea
Paul Stenbäck
– Analyst, Ernst & Young

Illan ohjelma:
klo 17:15 Saapuminen Economicumille
klo 17:30 Tapahtuman aloitus Luentosalissa
klo 19:00 Oluet ala-aulassa
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 19:45, jolloin Economicum menee kiinni.

Leave a Reply