Fuksisauna 26.8.

HEI HEI HEI fuksisauna on legendaarinen!

Orientoivan viikon maanantaina 26.8. Kattosauna Sivityksellä pyörii sekä fukseja että fuksinmielisiä vanhempia tieteenharjoittajia. Tule mukaan saunomaan ja viettämään iltaasi rauhallisissa mutta ennen kaikkea varsin KTTO:laisissa tunnelmissa. Saunalla on myös katettu ja lasitettu 90 neliömetrin terassi, jolla voi jäähdytellä ja ihailla Hietaniemen puiston maisemia.

Järjestämme yhteislähdön Sivistykselle Porthanian edestä klo 18.15, joten kenenkään ei tarvitse stressata siitä, ettei löytäisi paikalle. Toki saunalle voi saapua vielä myöhemminkin vaikkei yhteislähtöön ehtisikään!

Ota siis saunavehkeet mukaasi ja lähde saunomaan toisten fuksien ja fuksinmielisten kanssa! Saunaan emme tietenkään ketään pakota, vaikka suosittelemmekin sitä lämpimästi kaikille! Lisäksi naisille ja miehille järjestetään omat saunavuoronsa, joten myöskään siitä ei tarvitse stressiä ottaa.

MITÄ: KTTO:n fuksisauna
MISSÄ: Kattosauna Sivistyksellä, Leppäsuonkatu 11
MILLOIN: Yhteislähtö Porthanian edestä klo 18.15.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/500732463338180/

Leave a Reply