Fuksiaiset 3.9.

Fuksihan ei ole mikään fuksi ellei häntä ole asianmukaisesti kastettu. Tule siis hakemaan fuksikasteesi KTTO:n suurista ja mahtavista Fuksiaisista tiistaina 3.9. Fuksiaiset alkavat klo 15 Kaisaniemen puiston suihkulähteen luota, jonne teidän tulee ottaa mukaan oma itsenne, KRAVATTI ja avoin mieli.

MITÄ: KTTO:n Fuksiaiset
MISSÄ: Kaisaniemen puiston suihkulähteen luona
MILLOIN: Tiistaina 3.9. klo 15
MUKAAN: Kravatti

IN ENGLISH:

Surely you don’t want to miss the initiation ritual to become a real freshman, so bring a tie & yourself next to the fountain in Kaisaniemi park on Tuesday 3.9. at 15 o’clock for KTTO’s Freshman party!

WHAT: KTTO’s Freshman party
WHERE: next tot he fountain in Kaisaniemi park
WHEN: Tuesday 3.9. 3 pm
BRING WITH YOU: a tie

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/686889728005261/

Leave a Reply