Kesälukemisista ei tule loppua!

This post is also available in: englanti

Yliopistolaisten ei tarvitse kesällä lopettaa lukemista, vaikka mukaan pakatut lomalukemiset loppuisivat. Kirjaston e-kirjakokoelmista löytyy kesälukemista yllin kyllin, tarjolla on uusiakin e-kirjoja arvostetuilta kustantajilta.

Keskustakampuksen alojen uutuuskirjoja on hankittu runsaasti sellaisilta kustantajilta kuin Palgrave, Taylor&Francis ja Springer. Viikin, Kumpulan ja Meilahden alojen uutuuskirjoja on puolestaan tarjolla Springeriltä, CRC:ltä ja Mc Graw Hilliltä (AccessMedicine)

Hankkimaamme uuteeen Springerin kokoelmaan Computer Science 2015 sisältyy teoksia, jotka saattavat kiinostaa muitakin kuin varsinaisia tietojenkäsittelytieteilijöitä.

Satoja tuhansia e-kirjojamme voi etsiä käyttöönsä esimerkiksi kirjaston BookNavigator-palvelun kautta. (Osaa edellä mainituista e-kirjauutuuksista ei vielä tätä kautta löydä.)

E-kirjakokoelmissa on paljon myös sellaisia teoksia, joita voi ladata mukaan omalle tabletille tai kannettavalle koneelle pariksi viikoksikin. Kirjaston e-kirjaoppaasta löytyy tietoa siitä, mitkä e-kirjoista saa lomalle mukaan ja miten niiden lataaminen onnistuu.

Kävisikö kesälukemiseksi tietoteos ihmisten meriin kylvämistä jätteistä, eurooppalaisen taiteen dekadenssista tai kenties tietokonepelien grafiikasta? Hyvää kesää ja antoisia lukuhetkiä!

Kuva: The Guardian