Lisää Keskustakampuksen alojen e-kirjoja Palgravelta!

This post is also available in: englanti

palgrave_4 palgrave_ekirja2 palgrave_ekirja3 pagrave_ekirja1 palgrave_ekirja5

Palgravien e-kirjojen valikoima on rikastunut tuhansilla kirjoilla mm. kielitieteen ja lingvistiikan, kirjallisuuden, kulttuurin  ja teatterin tutkimuksen sekä ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Joukossa on sekä 2000-luvulla että varhemmin ilmestynyttä kirjallisuutta.

Kirjoja voi lähteä selaamaan Palgraven palvelussa alla olevien pääkategorioiden mukaisesti. Kunkin pääkategorian alta (+) avautuu suuntautumista helpottava alakategorisointi.

Toinen tapa selailla valikoimia on käyttää alla olevia linkkejä. Niiden kautta päädyt näyttöihin, joiden  vasemman laidan valikossa (REFINE RESULTS)  on tarjolla mahdollisuus selata kyseisen aihealueen valikoimia kirjasarjoittain, ilmestymisvuosittain tai kokoelmittain.

Jo aiemmin käyttöön tulleet Palgraven kirjat, joita oli huomattavasti suppeampi valikoima ja  joista uutisoimme toukokuussa, tulevat myös esiin näissä selauksissa.

Kirjat tullaan luetteloimaan myös HELKAan ja ne tulevat olemaan haettavissa myös BookNavigatorin kautta. Tämä toteutunee kuitenkin  kesälomien vuoksi vasta elokuussa.

Jos löydät Palgraven kirjoista sellaisia tutkimuksesi, opetuksesi tai opiskelusi kannalta keskeisiä kirjoja, joihin meillä ei ole pääsyä, voit tehdä niihin liittyviä hankintapyyntöjä.