Academic Collection -e-kirjapakettiin on lisätty tuhansia uusia kirjoja

ebsco_1 ebsco_2 ebsco_3 ebsco_4

Ebscon Academic Collection -kirjapakettiin on lisätty yli 10 000 e-kirjaa kaikkien kampusten aloilta. Kirjoja voit tutkailla itse palvelussa, jossa niitä voi selata aihealueittain. Kirjat löydät myös BookNavigatorin kautta.

Academic Collection kirjapaketista on myös poistunut noin 10 000 e-kirjaa. Kurssikirjoina olevat teokset on jäljitetty poistuneista  ja niistä on tehty tilauksia. Jos muistat  jonkun sellaisen aiemmin tämän palvelun kautta tarjolla olleen kirjan, johon ei ole enää pääsyä ja joka on sinulle keskeinen opiskelusi tai tutkimuksesi kannalta, voit tehdä sitä koskevan hankintapyynnön.

Myös muut kesän aikana hankitut e-kirjauutuutemme on saatu pääosin luetteloitua ja ne ovat löydettävissä BookNavigatorin kautta. Voit myös jäljittää niitä e-kirjauutistemme kautta. Viimeksi mainittua reittiä voi suositella erityisesti  kesän kynnyksellä hankittujen Springerin 2015 e-kirjapakettien osalta. Uutisten linkit on viritetty niin, että myös kesän aikana paketteihin lisätyt kirjat saa mukaan selailtavaksi.