Vertex-palvelun Ovid Medline – muista tämä huippusuosittu Terkon palvelu

Meilahden kampuskirjasto Terkko (Helsingin yliopiston kirjasto) on tarjonnut jo 20 vuotta Vertex-palvelun kautta erinomaista Ovid Medline -hakuliittymää, jonka avulla lääketieteellistä tietoa on helppoa ja tehokasta löytää. Ovid Medline on Terkon asiakkaiden perustyökaluja yhä edelleen, siitä todisteena ovat vuosittaiset kymmenet tuhannet hakuistunnot.

Sen lisäksi, että Ovid Medline sisältää parhaimmat hakutyökalut, niin muistathan sen tarjoamat mahdollisuudet oman tilan räätälöintiin palvelun  sisällä. Sen saat käyttöösi My Account -linkin kautta, ja kaikki mitä tallennat – esimerkiksi uutuusseurantahaut tai lehtien sisällysluettelot – saat esille My Workspacen kautta. Voit myös tallentaa muistilapun jokaiseen viitteeseen, niin muistat seuraavalla kerralla, mihin sitä oli tarkoitus käyttää. Oletko jo kokeillut Ovid Medlinen jännittävää Basic Searchia? Näin helppoa voi Medline-haku olla ja tulokset ovat silti huippuluokkaa!

Katso tietokannan Terkko Navigator -sivulta uusimmat otsikot niistä tutkimuksista, joissa on kirjallisuuskatsauksessa käytetty Ovid Medlinea. Ovid Medline on siis huippusuosittu myös muualla!

Ovid Medline Terkko Navigatorissa: http://www.terkko.helsinki.fi/medline

Vertex: http://www.terkko.helsinki.fi/vertex-database

Vertex-palvelun etäkäyttö on poikkeuksellisen vaivatonta! Pyydä jo tänään itsellesi helsu-tunnus: https://terkko.helsinki.fi/remote-use