Lukurauhaa: Pidä paikat siistinä

Lukurauhaa-kampanja 20.-26.4.2017 Helsingin yliopiston kirjastossa

Tiivis opiskelu vaatii paljon energiaa ja lukemisen lomassa on kiva mutustella eväitä. Kumpulassa, Viikissä ja Kaisa-talossa löytyy kahvila kätevästi läheltä kirjastoa. Maanantaiaamuisin on kirjastojen roskikset usein kukkuroillaan pahvimukeja ja salaattibokseja.

Myös eväitä syödessä on hyvä ottaa toiset huomioon. Voimakastuoksuiset eineet kannattaa syödä virkistysalueilla tai aulatiloissa. Muista siivota jälkesi ja laita roskat roskikseen.

Ylikuormittuvien roskisten ongelmaan opiskelijat ovat ehdottaneet pahviastioiden ja muovipullojen kierrätyspisteitä. Kirjasto onkin ryhtynyt siivoojien kanssa miettimään, olisiko sellaisia mahdollista jollakin tasolla toteuttaa.

bit.ly/pelisaannotHULib

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*