Lukurauhaa: Anna kaikille työskentelyrauha

Lukurauhaa-kampanja 20.-26.4.2017 Helsingin yliopiston kirjastossa

Kun olet yliopiston kirjaston tiloissa, muista, että se on luonteeltaan rauhallinen ympäristö, jossa ensisijaisesti opiskellaan, luetaan ja työskennellään. Jätä kovaääniset keskustelut pois lukualueilla, ja hoida puhelut puhelutiloissa tai sivummalla niin, ettet häiritse muita.

Tiloissa ja laitteissa vastaan tulevat häiriöt ja viat kannattaa aina kertoa kirjaston asiakaspalveluun.

Testaamme pian Kaisa-talossa miten WhatsApp-viestit toimivat vika- ja häiriöilmoitusten tekemiseen. Toiveenamme on, että viestillä vioista ja häiriöistä ilmoittaminen on vaivattomampaa, ja henkilökunnalla on mahdollisuus puuttua tilanteisiin ripeämmin.

Kirjaston pelisäännöt ja käyttösäännöt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*