Tutustu kielten verkko-opiskeluun Ellibs-kirjastossa toukokuun aikana

This post is also available in: englanti, ruotsi

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa 2017 kirjaston asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi.

Kielikevät-kampanjan e-oppimateriaalit löytyvät toukokuun loppuun asti kirjaston Ellibs-liittymän etusivulta. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat kirjaston asiakkaiden käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun.

Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia: neljä LingoPix-ohjelmaa, joiden avulla lapset ja vasta-alkajat voivat opetella kielen alkeita innostavasti ja pelimäisesti, ja neljä LingoPro-ohjelmaa, jotka auttavat aikuisia parantamaan työelämän kielitaitoaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*