Minusta

DSC_0239

Teen väitöskirjaa Helsingin yliopistossa Maataloustieteiden laitoksella. Tutkin mikrolevien käyttöä lypsylehmien valkuaisrehuna. Aihe on kiehtova ja innovatiivinen, ja olen siitä kovin innoissani. Kotieläinten ravitsemuksen lisäksi olen kiinnostunut kestävästä kotieläintuotannosta, maatalouden ympäristövaikutusten pienentämisestä ja biotaloudesta. Tiedeviestintä on erityisen lähellä sydäntäni, sillä uskon, että maailma muuttuu tiedon kautta. Pelkästään hyvä tutkimus ei vielä riitä, vaan uusimmista tutkimustuloksista täytyy myös osata kertoa ymmärrettävällä tavalla.

Tämä blogi toimii väitöskirjaprojektini tukena, tiedon prosessointikanavana ja viestintäväylänä. Kirjoitan mikrolevistä ja kotieläinten ruokinnasta (erityisesti valkuaisruokinnan näkökulmasta). Tutkimusryhmämme työstä voit lukea enemmän täältä.

Tervetuloa kanssani matkalle kohti mikrolevien ihmeellistä maailmaa!

 


I’m a doctoral student at the University of Helsinki, Department of Agricultural Sciences. I study the use of microalgae as a protein feed for dairy cows. I write about microalgae and the (protein)nutrition of livestock (mostly in Finnish). More information about my research can be found here (in English).


 

Marjukka Lamminen