Moodin Slack

Moodi ottaa askeleen kohti nykyaikaista huippuopiskelijaorganisaatiota ottamalla käyttöön uuden epävirallisen viestintäalustan, Slackin.

Moodin Slack-tiimiin voit liittyä osoitteessa: https://tyyppiarvo.slack.com/. Rekisteröitymistä varten tarvitset vain @helsinki.fi -päätteisen sähköpostiosoitteen.

Mikä?

– Slack on chat-palvelu, jota voi käyttää sekä selaimella että puhelimeen ja tietokoneeseen ladattavilla sovelluksilla.

Miksi?

– Slackissa chattaaminen voidaan jakaa kanaville. Tämä mahdollistaa keskustelun esimerkiksi kurssikohtaisesti. Slackissa ei ole facebookin kaltaista feediä, joka häiritsee jatkuvasti. Keskustelualueen käyttö sopii loistavasti siis opiskeluun. Jo nyt Moodin Slackissa pyörivät aktiivisena kurssien Tietorakenteet ja algoritmit sekä Todennäköisyyslaskenta II -kanavat.

– Slackissa keskustelut jäävät talteen, eli vaikket olisi kirjautuneena, saatat saada apua itseäsi askarruttaviin asioihin, jos ne ovat jo ehtineet askarruttaa jotain muuta.

– Slack mahdollistaa myös monenlaisten tiedostojen ja koodin jakamisen helposti, mikä tekee opiskelutyöskentelystä notkeaa. Lisäksi Moodin Slackissa toimii ainakin toistaiseksi Latexbot, joka kääntää automaattisesti LaTeX-koodia kuviksi. Tämä helpottaa täsmällisten matemaattisten kysymysten kysymystä.

Eli?

Ideaalitilanteessa Slack kerää yhteen opintojaan aloittelevia ja opinnoissa jo pitkällä olevia. Tämä yhdistää ainejärjestöä ja mahdollistaa esimerkiksi avun kysymisen vanhemmilta opiskelijoilta.

Slackissa on kanavia niin innovatiiviselle ja dynaamiselle keskustelulle kuin eri kurssien vertaistuelle ja -hajoilulle. Liity siis Moodin Slackiin, ja ole Suomen tulevan Data Science -skenen aallonharjalla!