Uutta päivityksen jälkeen (Moodle 3.2)

Moodle päivitettiin 29.6.2017 versioon 3.2. Versiossa tuli mukana uusia ominaisuuksia. Katso alta muita muutoksia.

Arvioinnit

Arvioinnit-kohta on muuttanut päivityksen yhteydessä Navigointi-lohkoon: Omat kurssini > valitse ko. kurssi > Arvioinnit.

Vaihda roolia

Vaihda roolia -toiminto löytyy jatkossa oman käyttäjäprofiilin takaa. Klikkaa profiilikuvasi vieressä olevasta nuolesta ja valitse Vaihda roolia…

Edistymisen seuranta

Edistymisen seuranta -lohko korvaa Suoritusmittari-lohkon. Luo uusi Edistymisen seuranta -lohko kurssillesi ja ota suoritusten seuranta päälle kurssin asetuksista, jotta Edistymisen seurantaa voi käyttää. Suoritusmittari toimii vielä vanhoilla kursseilla, mutta jos kopioit vanhan kurssin uuden pohjaksi, piilota vanha mittari, sillä sitä ei voi poistaa. Tulevassa joulukuun 2017 päivityksessä Suoritusmittari poistuu kokonaan.

H5P

Tutustu uuteen H5P Interaktiivinen sisältö -aktiviteettiin. Sen avulla voit luoda monipuolisia esityksiä ja videoita. Jos kaipaat jotain tiettyä ominaisuutta (ks. luettelo) niin kerro siitä meille. Työkalu on testikäytössä ja otamme mielellämme vastaan käyttökokemuksia.

Anna palautetta!

Lähetä palautetta osoitteeseen moodle@helsinki.fi

Kiitos!