Tilaa ja osallistu Moodle-koulutuksiin

Helsingin yliopiston opetusteknologiapalvelut tarjoaa koulutusohjelmille monenlaista tukea opetuksen digitalisoinnissa, mm. verkko-oppimisympäristö Moodlen opetuskäytössä. Moodle on erittäin monipuolinen opetuksen apuväline. Sitä voi hyödyntää mm. arvioinnissa, tenteissä, ryhmätöissä, opiskelijoiden edistymisen seurannassa, pelillistämisessä, sekä vilppi- ja plagiointitapauksien ehkäisyssä.

Tuemme henkilökuntaa Moodlen käytössä paikan päällä henkilökohtaisena käyttöopastuksena, räätälöityinä tilauskoulutuksina sekä kaikille avoimina säännöllisin väliajoin toistuvina koulutuksina. Lisäksi vastaamme henkilöstön kysymyksiin osoitteessa moodle@helsinki.fi.

Voitte tilata meiltä räätälöityjä tilauskoulutuksia omalle kampuksellenne. Tulemme pitämään tietoiskun, työpajan tai laajemman koulutuksen haluamastanne aiheesta. Tilauskoulutus on kätevä integroida vaikkapa koulutusohjelman tapaamiseen, laitoskokoukseen tai opetuksen kehittämispäivään. Jos haluatte tilata koulutusta, ottakaa yhteyttä osoitteella moodle@helsinki.fi.

Tiedotamme kaikille avoimista, tulossa olevista Moodle-koulutuksista sivuillamme https://blogs.helsinki.fi/moodle-news/. Tänä syksynä ohjelmassa on vielä seuraavat koulutukset:

  • 7.11. at 16-18 Moodle basics in English (TÄYNNÄ)
  • 14.11. klo 13-15 Moodle workshop in English (ilmoittautuminen)
  • 20.11. klo 15.15-18 Moodle- & MOOC-klinikka
  • 21.11. klo 13.30-16 Tentit Moodlessa vai tenttiakvaario Examinariumissa?
  • 22.11. at 3-5:30 PM Moodle advanced workshop (Moodle quizzes, grading in Moodle) (registration here)
  • 28.11. klo 13.30-16 Miten arvioida Moodlessa?
  • 11.12. klo 12.15-15 Moodle- & MOOC-klinikka
  • 13.12. at 3-5 PM Moodle advanced workshop (Moodle quizzes, grading in Moodle) (registration here)

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenteri Henkassa http://www.helsinki.fi/henkilostokoulutuskalenteri. Koulutukset on tarkoitettu HY:n henkilökunnalle ja ne ovat maksuttomia.

Parhain terveisin,

Moodle-tiimi
Opetusteknologiapalvelut
Helsingin yliopisto
https://blogs.helsinki.fi/opetusteknologia/