Etusivu

In English / international

Tervetuloa Ympäristötieteiden Opiskelijat – MYY ry nettisivuille!

Ympäristötieteiden Opiskelijat – MYY ry on vuonna 1961 perustettu Helsingin yliopiston ympäristöalan opiskelijoiden ainejärjestö. Tarjoamme tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden, syksyisestä ekskusta keväiseen viinikilpailuun ja Karkkilan pikkujouluista  Suomenlinnan kaudenavajaisiin. Ajamme jäsentemme etuja yliopistolla sekä työelämässä toimimalla myös etujärjestönä. Suurin osa jäsenistämme on akvaattisten tieteiden tai ympäristötieteiden opiskelijoita, mutta toivotamme lämmöllä myös sivuaineopiskelijat joukkoomme.

Viime vuosi oli Myylle merkittävä, sillä täytimme kokonaiset 55 vuotta! Vietimme upeat juhlat Ravintola Kaisaniemessä, josta jatkoimmme perinteisesti Karkkilaan viettämään pikkujouluja.

Nyt on kuitenkin uusi vuosi ja uudet kujeet! Tänä vuonna Myy ottaa vastaan syksyllä peräti 60 uutta fuksia, eli enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tervetuloa iloiseen joukkoomme, me ollaan valmiita! Lisäksi suunnitteilla on monta yhteistyötapahtumaa muiden ainejärjestöjen kanssa, luontoretkiä ja paljon muuta hauskaa!

Seuraa meitä instassa ja Facebookissa!

mu

Myy julkaisee kahta lehteä: ainejärjestölehti Leväperäistä ja ulkomaailmaan suunnattua Elinympäristöä (viim. julk. 1997). Myyllä on myös oma sähköpostilista, Instagram-tili sekä Facebook-sivut.

MYYLÄISET OPPIAINEET

Akvaattiset tieteet

  • Kala- ja kalastusbiologia
  • Limnologia
  • Meribiologia

Ympäristötieteet*

Ympäristöekonomia

Environment and Natural Resources (MENVI)

*Uudistetussa 2015 alkavassa ympäristötieteiden opinto-ohjelmassa opintosuunta valitaan lopullisesti vasta maisterivaiheessa (kolmannen opintovuoden jälkeen). Kandidaatintutkinnossa kaikki opiskelevat ympäristötieteitä. Tämä ei koske muita opintoaloja  eikä ennen vuotta 2015 alottaneita opiskelijoita.

Agronomiliitto