Kirjoita Napakairaan!

KIRJOITUSKUTSU

Lyhyesti: Napakairan kirjoitusten ja kuvitusten deadline 17.4. kello 23:59:59. Ideat, kysymykset ja valmis materiaali lähetetään Tonille, toni.saarinen@helsinki.fi – tekstit toimitetaan ja julkaistaan tämän vuoden aikana.

Pidemmin: Napakairan aika on jälleen koittanut! Lehti kaipaa täytettä, ja kaikki nefalaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Päätoimittaja ja toimituskunta (Veera Kujansuu, Jakob Lindström ja Jere Poikela) kaipaavat kaikkea lyhyistä mielipidekirjoituksista tai ajatusleikeistä pidempiin artikkeleihin ja esseisiin. Sarjakuvat, novellit sekä arvostelut kirjoista, elokuvista tai vaikka UniCafen lounaista ovat niin ikään tervetulleita.

Tiukkaa teemaa ei tänäkään vuonna aseteta, mutta kirjoittamisen tärpeiksi toimituskunta tarjoaa seuraavia: meemit ja internet, Suomi 100 positiivisena tai negatiivisena ilmiönä, Suomen historia. Aiheita voi lähestyä aivan atomitasolla: mikä on lempimeemisi ja miksi? Ärsyttääkö vai ilahduttaako Suomi 100 ja miksi? Löytyykö Suomen historiasta jokin erityisen kiehtova hetki, henkilö tai esine? Tai yksinkertaisesti: kerro sinulle tärkeästä asiasta jonkin näistä kehyksessä. Kulttuurintutkimuksellinen näkökulma on plussa muttei pakko.

Vastaa