Hyvää joulua!

Tässä joulu alla on sen verran hiljaista, että olen pienen tauon jälkeen taas ehtinyt lukea vähän kirjastoaiheisia blogeja. Uusia amerikkalaisia kirjastorakennuksia esitellään täällä, ja Pompejin raunioita voi nyt tarkastella Google Street View:in kautta. Viiden vuoden sisällä suurin osa e-kirjoista saattavat olla kurssikirjoja, King County on avannut kirjaston ilman henkilökuntaa (tällaisia on kyllä muuallakin, esim. Tanskassa ja Saksassa), ja LIBER on julkaissut strategian.

Vähän lähempänä, eli Kaisa-talossa alkaa tapahtumaan heti vuodenvaihteessa, kun metro-tasossa oleva ruokakauppa lopettaa toimintansa – siellä on nyt jo hyllyt sen verran tyhjillään, että joudun hakemaan kaakaojauhetta jostain muualta. Tammikuun lopussa lopettavat myös apteekki ja Picnic.

Arkkitehtitoimiston joulukortissa on vähän jouluisempi versio tulevasta kirjastostamme.

Itse en pidä välipäivinä lomaa, joten palaan asiaan jo ensi viikolla, mutta nyt lähden kuitenkin paistamaan perunalaatikkoa.

Hyvää joulua kaikille!