Opettaja, kerro mielipiteesi opetukseen liittyvien tietojen julkaisupaikasta työpajassa 20.9. klo 12 – 15

Opetukseen liittyviä ohjeita ja tietoja julkaistaan tällä hetkellä ainakin Flammassa, Oodissa, Optimessa ja Opetukseni-sivulla. Jotta ohjeet, järjestelmät ja järjestelmien tiedot palvelisivat mahdollisimman hyvin opettajien tarpeita, järjestää opetus- ja opiskelijapalvelut yhdessä viestintä ja yhteiskuntasuhteiden kanssa työpajan. Työpajan tavoitteena on kartoittaa opetuksen ohjeistuksen nykytila ja visioida opettajalähtöinen ratkaisu tietojen esittämiseen.

Etsimme työpajassa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitä tietoa opettaja tarvitsee opetuksen järjestämiseen? Onko tarvittavaa tietoa tarjolla ja löytyykö tieto helposti? Jos opettajat saisivat päättää, miltä opetuksen ohjeistus näyttäisi?

Työpaja on osa uudistuvan Flamman suunnittelua ja Opetukseni-sivun jatkokehitystä.

Aika: keskiviikko 20.9.2017 klo 12 – 15
Paikka: Kokoushuone Liekki, Fabianinkatu 32, 7. krs
Ilmoittautuminen: 14.9. mennessä E-lomakkeella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *