Ekskursio Sugoi-pelihalliin

Oletko pelikoneiden ystävä, mutta kärsit kroonisesta kolikkovajeesta? Ei hätää, sillä nyt sinulla on mahdollisuus tutustua japanilaisten pelikoneiden parhaimistoon kiinteällä hinnalla. Malmilla sijaitsevassa Sugoi-pelihallissa (http://www.sugoi.fi/) saat 7 eurolla pelata kolikkopelejä niin paljon kuin illassa ehtii. Suurin osa peleistä on kahdenpelattavia, joten pääset nöyryyttämään ystäviäsi!

Yhteislähtö pelihallille tapahtuu klo 16.30 Malmin aseman terminaalilta (sillan päältä bussipysäkkien vierestä), mutta paikalle voi toki valua myös oman aikataulun mukaan. Pelihalli on auki 20.30 asti, jonka jälkeen itse kullakin on mahdollisuus tutustua Malmin laadukkaaseen ravintolatarjontaan.

Tapahtumaan ei ole virallista ilmoittautumista, mutta sellainen ilmaantuu, mikäli pelihalli tarjoaa ryhmäalennuksen (selvityksen alla).

Tila on valitettavasti esteellinen.

MITÄ? Ekskursio Sugoi-pelihalliin (http://www.sugoi.fi/)
MISSÄ? Ormuspellontie 12, 2. kerros, yhteislähtö Malmin bussiterminaalilta
MILLOIN? 28.3. klo 16.30
MIKSI? Koskaan ei voi pelata liikaa japanilaisia pelejä

Tapahtumaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Polhon kulttuurivastaavaan Lauri Särkkään (lauri.sarkka@helsinki.fi).

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1327107397375840/

Tally ho, lads!

Now is your chance to partake in an adventure like never before! Join in the expedition to Sugoi-arcade (http://www.sugoi.fi/?page_id=34), where you can experience the japanese arcade video games just like your mother used to make them. The cost is only 7 euros for hours of guaranteed joy.

The meeting point is at the Malmi bus terminal on the bridge, at 16.30. If you like, you can travel to the location by yourself. After all the jolly good fun, which ends at 20.30, there will be an opportunity to visit the lovely reastaurants of Malmi.

The arcade is inaccessible for wheelchairs.

WHAT? Excursion to Sugoi-arcade (http://www.sugoi.fi/?page_id=34)
WHERE? Ormuspellontie 12, 2nd floor, meeting point at the Malmi bus terminal
WHEN? 28.3. at 16.30
WHY? Because the Japanese, that’s why

If you have any question, please contact Lauri Särkkä (lauri.sarkka@helsinki.fi).

Link to the Facebook event: https://www.facebook.com/events/1327107397375840/