Yhmun Munastus & Bileet 17.4.

Maanantaina 17.4 klo 17 starttaa Kuppalan pihassa pääsiäisaiheinen Munastus, jossa totta totisesti pääset ottamaan mittaa toisista niin munajahdissa kuin muissakin pääsiäisaiheisissa peleissä. Huhu kertoo, että eniten munia löytäneille sekä kilpailuissa hyvin menestyneille on luvassa ennennäkemättömiä palkintoja. Tätä tapahtumaa et todellakaan halua missata!

Munastus alkaa Kuppalan pihalla kello 17.00, jonka jälkeen kisaillaan tiimeissä pääisäisaiheisia kisoja. Ilta huipentuu eeppisiksikin kutsuttuihin pirskeisiin meille kaikille rakkaassa Kuppalassa kello 19.00 alkaen.

MITÄ? Munastus ja Bileet
MILLOIN? Maanantaina 17.4 kello 17:00 alkaen
MISSÄ? Kuppala
MIKSI? MUNASTETAAN
PUKUKOODI? Haalarit

Valitettavasti Kuppala on esteellinen (lisätietoja voit halutessasi saada Keho ry:n tasa-arvovastaavalta Hely Marttiselta hely.marttinen@helsinki.fi

Just like eggs become chicks, Polho, Taso, Mana and Keho will become a mighty and wondrous new group for cooperation called Yhteiskunnallinen muutos aka YHMU. We will celebrate this with the best event of the spring.

On Monday 17th of April at 5pm there will be a legendary “Munastus” Easter Egg Hunt and other Easter-y games to play! You can take part in the “Munastus” as much as you like, but there has been rumors that the winners will receive prizes beyond imagination. You do not want to miss this!

“Munastus” will start at 5pm and after that, we will have few excellent competitions. The legendary Afterparty will start at 7pm.

WHAT? Munastus = easter egg hunt and games & Afterparty
WHEN? Monday 17th of April at 5pm
WHERE? Kuppala
WHY? Because eggs are cool
WHAT TO WEAR? Overalls

Unfortunately Kuppala is not wheelchair-friendly
(more information from Hely Marttinen, the person responsible for equality-issues in Keho ry: hely.marttinen@helsinki.fi)