Maailman lopun bileet 10.5.

Tervetuloa hyvästelemään Göran Therbornin Maailma: Aloittelijan opas, sillä kyseisen tiiviin ja helposti ymmärrettävän tietopaketin aika poliittisen historian, talous- ja sosiaalihistorian, sosiologian ja yhteiskuntapolitiikan yhteisenä pääsykoekirjana on tullut päätökseen. Ikävä kyllä uudet hakijat eivät tule enää lukemaan esimerkiksi siitä, miten afrikkalaisen sivilisaation vähemmän jäykät hierarkiat ovat vaikuttaneet kukkien vähäiseen merkitykseen.

Therbornin Maailma on herättänyt monissa meissä suuria tunteita niin hyvässä kuin pahassa, ja sen tarkkoja sanamuotoja on jäänyt muistiimme varmasti vielä monien vuosien ajaksi. Siksi tälle aikamme merkkiteokselle on luonnollisesti järjestettävä asiaankuuluvat hautajaisjuhlat näyttävään afrikkalaiseen tapaan – unohtamatta tietenkään meksikolaistyylisiä tequilanaukkuja. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus lausua omat jäähyväiset Maailmalle. Lisäksi luvassa on Maailma-aiheinen tietovisa sekä mahdollisesti muutakin teemaan sopivaa ohjelmaa.

Juhlien pukukoodi on vapaa, mutta toivomme, että teema näkyisi osallistujien pukeutumisessa tavalla tai toisella. Voit siis pukeutua esimerkiksi joksikin Maailma-kirjassa esiintyneeksi käsitteeksi, henkilöksi tai asiaksi tai muuten vain maailmanlopun mukaisesti.

Tapahtuma järjestetään Kuppalassa (Snellmaninkatu 14) kello 18.00 eteenpäin. Tila on valitettavasti esteellinen.

Kuppalassa sovelletaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita (https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit).

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/208025653026976/.

MITÄ: Maailman lopun bileet

MISSÄ: Kuppalassa

MILLOIN: 10.5. klo 18.00 alkaen

Polho, Taso, Kontakti and Stigma are organizing a funeral/farewell party to our beloved entrance exam book The World: A Beginner’s Guide by Göran Therborn. The event will include a funeral ceremony, farewell speeches, and a quiz among other things.

We hope that participants would be dressed according to the theme (The World book / world’s end).

The event starts at 18.00 in Kuppala (Snellmaninkatu 14). Kuppala is unfortunately not wheelchair accessible.

Safe space guidelines are applied in Kuppala (https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit).

Link to the Facebook event: https://www.facebook.com/events/208025653026976/.

WHAT: World’s end party

WHERE: Kuppala

WHEN: 10 May at 6 PM