Urheilu

”Kaikki syyt, jotka estävät urheilun, ovat tekosyitä.” -UKK

Polholla ja Yhiksellä on paljon erilaista urheilutoimintaa, joihin jokainen on tervetullut mukaan!

Voit myös liittyä facebookissa urheiluryhmään, jonka kautta voit esimerkiksi keskustella eri treenien ajankohdista tai kätevästi tiedustella muita yhisläisiä liikkumaan kanssasi.

Polho ry:n urheiluvastaavana toimii vuonna 2016 Nuutti Kiiveri nuutti.kiiveri(a)helsinki.fi.

Pyöräilykerho

Pyöräily on hauskaa mutta yhisporukassa se on varmasti vielä hauskempaa! Pyöräilykerhon tarkoituksena on koota pyöräileviä yhisläisiä yhteen ja ajaa yhteislenkkiä sovittuna viikonpäivänä (tällä hetkellä sunnuntai) viikoittain.

Kerhon toimintaan voi osallistua kuka tahansa. Voit ehdottaa haluamaasi reittiä, ja jos haluat esimerkiksi toimia lenkin vetäjänä, sekin on mahdollista! Kerhossa ei ole muotipoliiseja. Voit tulla ajamaan sellaisella varustuksella kuin haluat, mutta kypärän käyttö on suositeltavaa.

Lenkeistä tiedotetaan kotisivuilla, yhis-opisk-sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Real Torspo on saavuttanut lyhyessä ajassa legendaarisen maineen yliopiston palloilupiireissä. Tunnusmerkkeinämme ovat armoton taistelu, hyvä huumori ja loputon rakkaus jalkapalloon.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden. Sään salliessa pelataan ulkokentällä ja talvella futsalia Kumpulan urheilukeskuksessa. Treeneistä tiedotetaan yhis-opisk-sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Yhissähly

Sählyä joka lauantai klo 16.00 Hallintorakennuksen liikuntasalissa. Lisätietoa yhis-opisk-sähköpostilistalla. Vuoden aikana pyritään myös osallistumaan yliopiston turnauksiin sekä järjestämään ystävyysotteluita muita tiedekunnan ainejärjestöjä vastaan.

PoJu

Vuonna 2006 perustettu polhon spartalaishenkinen juoksukerho – POJU – tuo yhteen yhisopiskelijoita, joiden intohimona on juoksu, tuo urheilun kruunaamaton kuningas. Yhteinen juoksutapaaminen kerran viikossa. Tule mukaan kohottamaan sitsien yms. opiskelijatoiminnan turmelemaa henkis-ruumiillista kuntoa. Ensimmäisessä kilpatapahtumassaan Helsinki City Runissa 2007 PoJu kyykytti muita järjestöjä. PoJu osallistuu jälleen 2012 Helsinki City Runille ja kilpailee valtio-opin opiskelijajärjestöä VOO:ta vastaan.

Yhiksen poniklubi

Alkuvuodesta 2012 perustettu harrastekerho, joka kokoaa hevosista kiinnostuneita yhisläisiä aiheeseen liittyvän toiminnan pariin. Klubin kommunikaatio tapahtuu Facebookissa, ryhmän jäsenyyttä voit hakea täältä.

Vastaa