Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Terkko Navigatorin tehokäyttö: rekisteröidy ja tee itsellesi oma Terkko – katso ohjeet

Tiesitkö kuinka helposti pystytkään rakentamaan oman kirjastosi Terkko Navigatorin sisälle? Kuten jo sadat asiakkaamme aiemmin rekisteröidy ensin Terkko Navigatorin käyttäjäksi. Kun olet sisällä palvelussa omalla tunnuksellasi, niin klikkaa vasemmasta yläkulmasta kotikuvaketta ja sen jälkeen valitse esimerkiksi ‘Journals’ ja etsi haluamasi lehti. Klikkaa lehden nimeä ja valitse avautuneelta sivulta ‘Add to my page’. Kirjat saat siirrettyä omaan kirjahyllyysi vastaavasti kotisivun kautta aloittamalla ‘Books’-linkistä.

Valintojen jälkeen pääset helposti omiin aineistoihisi käsiksi oikeasta yläkulmasta klikkaamalla käyttäjätunnustasi. Jos käytät aina vain omia laitteitasi, niin palvelusta on turha kirjautua ulos, joten pysyt omassa Terkossasi yhdellä kirjautumisella jatkuvasti.

Oma Terkkosi on lähempänä kuin uskoitkaan!

Terkko Navigator: http://terkko.helsinki.fi/

Yksi kommentti

  1. Helena Puonti
    26.6.2016 13:11 | #

    Haluan rakentaa oman Terkko-kirjaston ja lukea julkaisuja väitöskirjatyötäni varten.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*)

*
*

*