Kulttuuri

Tason kulttuuritoiminta

Opiskelija tarvitsee elämäänsä muutakin kuin puurtamista ja työtä. Arjesta irtautuminen kulttuurin pariin on mitä miellyttävintä ajanvietettä. Opiskelijoille on tarjolla valtavasti toimintaa kulttuurin saralla. Oli kyse sitten viihteellisemmästä tai korkeakulttuurisemmasta aktiviteetista…

Keväällä 2017 on ennen kaikkea luvassa vierailu kansallisteatteriin, retki nuuksioon ja mahdollisesti ympäristöteemainen keskusteluilta dokumentin ja ruuan siivittämänä. Kiinnostavat taidetapahtumat ovat myös kulttuurivastaavan kiikarissa. Speksiliput ensi-iltaan on hommattu. Lyhyellä varoitusajalla tarjolla on yhteislähtöjä tapahtumiin, ja kaikesta ilmaisesta tai opiskelijaystävällisestä toiminnasta pääkaupunkiseudulla tullaan tiedottamaan facebookissa ja sähköpostilistalla. Polho ry:n järjestämä vierailu hyvien ja huonojen uutisten -lähetykseen 27.3 tapahtuu myös tänä keväänä.

Ensi syksyllä kulttuuritoiminta painottuu alkusyksyn kiinnostaviin taidetapahtumiin ja mahdollisiin ekskursiohin. Myös silloin tullaan toteuttamaan teatteri-ilta. Peli-ilta  ja leffailta tarjoiluineen toteutetaan syksyllä. Joulun alla järjestetään suurta innostusta herättänyt joulukorttien askartelupaja.

Hauskaa kulttuurivuotta 2017!

Leave a Reply