Urheilu

TASON LIIKUNTATOIMINTA

Tasolaisen elämä ei ole pelkkää tentteihin pänttäämistä tai sitseillä ryyppäämistä. Talous- ja sosiaalihistorian opiskelijana voit aina ottaa osaa myös monipuoliseen liikuntatarjontaan. Järjestämme sisarainejärjestömme Polhon kanssa monenmoista urheilutoimintaa, jonka piirin ovat kaikki opiskelijat enemmän kuin tervetulleita. Seuraavaksi esittelenkin teille tarkemmin järjestämäämme urheilutoimintaa:

FC REAL TORSPO

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Fc Real Torspo on lyhyen historiansa aikana niittänyt laajaa mainetta ja kunniaa. Real Torspo on antaumuksella pelaavien yhisläisten yhteisen hengen sielu, joka kutsuu uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Joukkueessa on meneillään tällä hetkellä laajahko pelaajamateriaalin uusiutuminen, joten älä pelkää tulla mukaan peleihin ja treeneihin. Kaikki pelaa! Tällä hetkellä Torspon managerina vakuuttaa vuosikurssin 2013 tasolainen viheriöstrategi, Sami Salomaa.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden, noin kerran viikossa. Sään salliessa harjoittelemme Kaisaniemen puiston pienellä hiekkakentällä (se kenttä, mikä näkyy Kaisaniemenkadun yli Varsapuistoon) ja talvella pelaamme futsalia Kumpulan urheilukeskuksessa. Torspo metsästää kunniaa vuosittain ainakin futiksen yliopistosarjassa, ja mahdollisesti muissa turnauksissa rosterin aktiivisuudesta riippuen.

Treeneistä tiedotetaan aina hyvissä ajoin yhis- sähköpostilistalla. Seuraa siis sitä.

YHIS- SÄHLY JA TEAM BANANA

Polhon kanssa yhteistyössä järjestetyt lauantaisählyt ovat keränneet osanottajia yli ainejärjestörajojen. Jos olet kiinnostunut tästä lattiapallohurmoksesta, niin tule mukaan peleihin. Sinun ei tarvitse edes ottaa omaa mailaa mukaan, sillä niitä on saatavilla runsaasti itse liikuntapaikalta. Lauantaisähly starttaa perinteisesti kello 16 Hallintorakennuksen Unisportilla. Syksyisin ja keväisin olemme mukana Kannun järjestämässä sählysarjassa, jossa Yhiksen yhteisjoukkue Team Banana on taistellut armottomasti Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden kunnian puolesta.

MUU LIIKUNTA

Jos tunnet että pallopelit eivät ole juttusi, älä vaivu epätoivoon. Järjestämme myös monenlaista muutakin liikuntaa. Jo legendaariseksi nimettyyn Polhon juoksukerhoon ovat myös tasolaiset tervetulleita. Entäpä luistelu? Se vasta onkin hieno laji ja olemme ottaneet tavaksi järjestää yhteisiä historia-aineiden välisiä rusettiluisteluja ystävänpäivänä. Myös tanssikursseja, melontaa ja seinäkiipeilyä on suunniteltu järjestettävän.

Voit myös itse vaikuttaa Tason liikuntatarjontaan ottamalla rohkeasti yhteyttä liikuntavastaavaan. Parhaiten häneen voit olla kontaktissa lähettämällä liikunta-aiheista sähköpostia osoitteeseen: eero.simanainen@helsinki.fi

Liikuntatapahtumissa nähdään!

Leave a Reply