Suomeksi

Toimin  sosiaali- ja kulttuuriantropologian dosenttina sosiaalitieteitten laitoksella. Elokuusta 2014 lähtien olen opettanut antropologiaa Jyväskylän yliopistossa Historian ja etnologian laitoksella. Tutkimukseni ovat tarkastelleet arkielämän kulttuuria, politiikkaa ja informaatioteknologian käyttöönottoa niin Intian maaseudulla kuin kaupungeissakin. Parhaillani tutkin matkapuhelinten käyttöönottoa Intiassa.

Tieteellisten julkaisujeni lisäksi olen kirjoittanut yhdessä Minna Säävälän kanssa yleistajuiset tietokirjat Muuttuva Intia (Edita 2007) ja Introduction to India: Culture, Politics and Development. (London: Anthem Press. 2012) , jotka antavat yleiskuvan monimuotoisesta Intiasta ja sen tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Olen väitellyt antropologiasta, joten etnografinen tutkimus ja laadulliset menetelmät sekä kulttuurien väliseen viestintään ja vuorovaikutukseen liittyvät kysymykset ovat ydinosaamistani. Olen konsultoinut eri yhteisöjä ja yrityksiä Intian maatietoudesta sekä pitänyt lukuisia tieteellisiä esitelmiä ja yleisöluentoja Intiasta ja tutkimuksistani.

 

© 2018 A MarketPress.com Theme