Opiskelija: ilmoittaudu syksyn tentteihin uudessa järjestelmässä

Nykyinen tenttiakvaariojärjestelmä korvautuu uudella Examinarium-alustalla 1.8.2016 alkaen. Elokuusta lähtien järjestettäviin tentteihin tehdään siksi varaukset Examinariumissa osoitteessa examinarium.helsinki.fi.

Uudessa järjestelmässä tenttejä voi varata vain jos olet ilmoittautunut vastaavaan opetustepahtumaan Oodissa. Examinariumin ohjeistusta lisäillään kesän aikana uudelle tukisivustolle.

Nykyisiä tentteikvaariotenttejä siirretään uuteen juärjestelmään pikku hiljaa ja elokuun tentteihin pääsee ilmoittautumaan heinäkuun aikana. Mikäli haluamasi kesätentti ei vielä ole järjestelmässä elokuun lähestyessä ole yhteydessä tentaattoriin.

 

Examinarium korvaa tenttiakvaarion 1.8. Infotilaisuus opettajille 21.6.

Siirrymme kesän aikana uuteen tenttiakvaariojärjestelmään, nimeltään Examinarium. Tenttitilat ovat heinäkuun suljettuina ja avautuessaan 1.8. käyttävät Examinariumia, eli vanhassa järjestelmässä olevia tenttejä ei tällöin voi enää tenttiä.

Järjestämme infotilaisuuden Examinariumista nykyisille tenttiakvaario-opettajille 21.6. klo 13-15  Aleksandrian atk-luokassa k130. Heti elokuun alussa järjestämme vanhoille käyttäjille työpajoja tentin rakentamiseen Examinariumissa ja koulutuksia uusille käyttäjille. Jos tenttisi pitää olla opiskelijoiden tentittävänä heti elokuun alusta ota yhteyttä osoitteeseen ok-tenttiakvaario@helsinki.fi.

Ilmoittaudu tapahtumaan verkkolomakkeella.

Tenttitilat kiinni heinäkuussa

Tenttiakvaariot ovat suljettuina heinäkuun, jonka aikana siirrymme uuteen tenttiakvaariojärjestelmään. Nykyisen varauskalenterin kautta ei voi varata tenttiaikoja heinäkuusta eteenpäin. Elokuussa tentit aukevat osoitteeseen https://examinarium.helsinki.fi sitä mukaa, kun tentaattorit tenttejä avaavat.

HUOM! kesäaukioloajat LUE ENNEN VARAUSTA

Porthania on avoinna 6.6 – 23.6 ma-to klo 8.45 – 20.00 ja perjantaisin  klo 8.45 – 18.00. Kesäkuun viimeisellä viikolla ma – pe 8.45 -16.00.

Viikin kampuskirjasto on avoinna kesäkuussa ma-pe klo 9-16 ja 27.6. – 31.7.2016, suljettu.

Huomioi tenttiä varatessasi, että tenttiä voi vain rakennuksen tai tilojen aukioloaikoina.


Kesäaukioloajat tila- ja kiinteistökeskuksen sivuilla.

Exam-järjestelmän käyttöönottoaikataulu

Nykyisen tenttiakvaariosovelluksen korvaava Exam-järjestelmä otetaan käytöön keväällä Kumpulan kampuksen uudessa tenttiakvaariotilassa. Uusi ohjelmitso on käytössä kaikissa nykyisissä tenttiakvaarioissa syksyllä 2016.

  • 1.5. Exam-ohjelmistoon perustuva tenttiakvaariotila avataan Kumpulan kampuksella. Nykyisen tenttiakvaarion tentit ja kysymykset kopioidaan tässä vaiheessa Examiin ja vanhaan tenttikavaariojärjestelmään tämän jälkeen tehtävät muutokset tentteihin ja tenttikysymyksiin eivät enää automaattisesti siirry Examiin.
  • 30.6. Tenttikvaario siirtyy heinäkuuksi kesätauolle.
  • 1.8. Exam korvaa nykyisen tenttiakvaario-ohjelmiston kaikissa tenttiakvaariotiloissa.

Tenttiakvaariotilojen joulun ajan aukiolot 2015-2016

Tenttiakvaariotilat ovat auki korkeintaan rakennusten aukioloaikojen mukaan. Joulun ja uudenvuoden tienoilla yliopiston rakennukset ovat auki normaalia lyhemmin.

Porthanian tenttiakvaariotilat ovat käytössä 21.12.2015 – 10.1.2016 kello 9-16.
http://www.helsinki.fi/teknos/opetustilat/auki.htm,

Viikin tenttitila on suljettu 24.12.2015 – 03.01.2016, muut joulunajan poikkeusaukioloajat näet täältä http://www.helsinki.fi/kirjasto/fi/toimipaikat/viikki/

 

 

Tenttiakvaarion kesä 2015

Edit 5.10.

Tenttiakvaariotilat ovat käytössä kesällä 2015 kesä- ja elokuussa rakennusten kesäaukioloaikojen mukaan. Heinäkuussa tenttiakvaariotilat ovat kiinni.

Tenttiakvaarion uutta järjestelmää pilotoidaan syksyn mittaan erikseen sovittujen opettajien tenteissä muutamilla koneilla. Ajanvaraus avautuu uudessa järjestelmässä sen käyttöönoton myötä.

Ei eväitä – no food no drinks!

Muistutukseksi tenttiakvaariossa tentteihin vastaaville opiskelijoille: käyttösääntöjen mukaan tenttiakvaarioon ei saa viedä mitään -kohta tarkoittaa myös ruokia ja juomia! Tenttiakvaariossa ei siis saa syödä eväitä! Lienee jo maalaisjärjenkin mukaista, ettei näppiksen ääressä murusteta leipää ja läikytellä limua, mikä on epäsiistiä jo ihan seuraavaa tenttijääkin ajatellen ja toisaalta voi aiheuttaa vahinkoja ja ennenaikaisia hajoamisia.

Ja mistä me tämän tiedämme – no tenttivalvonnan perusteella tietenkin 🙂 Olkaahan siis siististi!

As a reminder: based on the Instructions for taking exams in the electronic exam room, no food or drinks are allowed in the exam room!

no food no drinks