Tukiverkoston uusia tuulia

Opetusteknologiakeskus, viime vuosina paljolti minä, on verkko-opetuksen tukiverkoston koordinaattorina suunnitellut ja valmistellut tukiverkoston tapahtumat ja koulutukset. Tähän on nyt suunnitteilla muutos :)

Ajatuksena on muodostaa tukiverkostolaisista “toimituskunta”, “hallitus”, “johtoryhmä” tai millä nimellä haluattekaan ryhmää kutsua; kuitenkin pieni porukka, joka yhdessä ideoi ja valmistelee tukiverkoston haluaman toiminnan. Tähän ryhmään osallistuu joku OK:laisista sihteerinä, eli kirjaamassa muistiin suunnitelmat, ja linkkinä OK:n ja tukiverkoston välillä. Tavoitteena on aktivoida tukihenkilöt itse ottamaan kantaa ja vastuuta haluamaansa toimintaan ja tarpeisiin.

Tapaamme Tarvaspäässä pe 26.8. Siellä on ohjelmassa myös em. ryhmän toiminnan käynnistäminen; ryhmän koosta sopiminen, jäsenten valinta ja tavoitteiden asettaminen. Olisitko sinä kiinnostunut osallistumaan tähän ryhmään? Keitä haluaisit ehdottaa mukaan? Mikä olisi sopiva ryhmän koko? Mikä olisi ryhmälle kuvaava nimi? Tässä on hyvin kesä aikaa ideoida!