Yliopiston etusivulle | Suomeksi | På svenska | In English

Yhteydenpito

Blogi
Tukiverkoston julkisena kanavana blogin käyttö on kutistunut siten, että käytetyin sivu on jäsenlista, jota päivitetään henkilövaihdosten mukaan. Blogimerkintöjä ei enää kirjoiteta.

Wiki
Tukiverkoston toiminta kerätään wikiin https://wiki.helsinki.fi/display/tukiverkosto/ joka edellyttää kirjautumista. Sinne pääsevät tukiverkostolaisten ja OK-laisten lisäksi myös pedalehtoriverkoston jäsenet. Wikissä valmistellaan yhteisiä asioita ja jaetaan sisäisiä materiaaleja.

Postituslistat
Opetusteknologia-lista (at helsinki.fi) on avoin majordomo-lista, jolle saavat kaikki aihealueesta kiinnostuneet liittyä ja postittaa viestejä. Opetusteknologia-listalle lähetetään tiedotusta tapahtumista, julkaisuista ja koulutuksista aiheeseen liittyen. Tukiverkostolla on lisäksi oma postituslistansa, jolle kuuluvat tukiverkoston jäsenet ja OK-laiset. Jäsenlistaa käytetään vain tukiverkoston sisäiseen tiedotukseen ja keskusteluun. Tavoitteena postilistojen käytössä on lähettää mahdollisimman suuri osuus avoimelle opetusteknologia-listalle ja mahdollisimman pieni osuus viesteistä vain tukiverkostolle. Siksi tukiverkoston jäsenlista kuuluu opetusteknologia-listalle, jolle tukiverkostolaisten ei tarvitse liittyä erikseen. Ohjeita majordomosta löytyy tietotekniikkapalvelujen sivuilta.

Pikaviestimet
Tukiverkostolaisista monella on Skype auki töissä koneella ollessaaan, ja sitä kautta on helppo ottaa pikaisesti yhteyttä jos tulee kysyttävää. Yammerissa on helsinki.fi -ryhmä, jossa on tukiverkostolaisia paljon jäseninä.