Uusia työskentelyalustoja

Kurssin myötä meillä on loistava tilaisuus tutustua uudenlaisiin tapoihin toimia sekä netin saralla, että myös saada uusia apuvälineitä kirjallisen- sekä tilastomateriaalin käsittelyyn.
Vaihe vaati useata rekisteröitymisiä,

Keskustelukanavaksi valikoitui Facebook ja sinne perustettu ryhmä, sillä sitä kautta koimme pystyvämme olevamme parhaiten yhteydessä toisiimme, ja saimme nopeimmin vastauksia jos ongelmia ilmeni. Lisäksi siellä pystyi varsin helposti jakamaan linkkejä sun muita työskentelylle olennaisia välineitä, sekä keskustelemaan omista fiiliksistä ja pyytää apua. Yammeriin tutustuimme myös, mutta totesimme jo ennestään tutun väylän olevan kaikille helpoin tapa kommunikoida.

Raportin työstämisen alustamiseksi valitsimme GoogleDocsin, sillä siitä oli lähestulkoon kaikilla ryhmäläisistä positiivisia kokemuksia, ja sen tarjoama mahdollisuus reaaliaikaiseen kirjoittamiseen useamman käyttäjän välillä. Sinne oli myös helppo lisätä omia tekstinpätkiä, lainauksia ja noteja.

Tustuimme myös RealtimeBoardiin, OneNoteen, sekä Evernote.comiin valitessamme alustaa, jonne voisimme vielä lisää jäsennellä työtehtäviä ja sopimiamme asioita. Innostuimme eniten RealtimeBoardista, jonne kasasimme sitten ajatuksia ja yhdistimme myös muissa keskusteluissa ilmenneitä asioita. Koimme sovelluksen erittäin hyödylliseksi ja helppokäyttöiseksi, ja eritoten pidimme siitä että Boardia saattoi päivittää kuka vain, milloin vain aina jos jotain uutta tuli mieleen. Boardi muuttui projektin edetessä. (alla oleva versio 11.11.2014 klo 19:34)

wb3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *