VOOn hallitus vuosimallia 2015 valittu!

Arvoisat VOOlaiset,
uusi hallitus vuodelle 2015 on nyt valittu:

Puheenjohtaja: Salla Huttunen
Taloudenhoitaja: Olavi Lyyra
Opintovastaava: Raakel Kumpunen

sekä

Alina Juote
Anna Walldén
Jarkko Nissinen
Kaarlo Somerto
Linda Palenius
Onerva Martikainen
Sanni Inovaara
Veronica Nyberg

Onnea kaikille valituille!

Opintokyselyn tulokset 2014

Valtio-opin opiskelijoiden opintovastaavat Jesse Jääskeläinen ja Marja Pentikäinen toteuttivat kevätlukukaudella 2014 opiskelijapalautekyselyn. Kysely toteutetaan joka toinen vuosi. Kyselyn tarkoituksena on monipuolisesti kerätä palautetta valtio-opin opinnoista eri vuosikurssien opiskelijoilta.

Kysely toteutettiin sähköisenä e-lomakkeena ja kyselyn vastausaika oli 6.5.–1.6.2014. Näin ollen kyselyssä ei ole otettu huomioon vuoden 2014 tutkintouudistuksen tuomia muutoksia. Kyselyyn osallistui yhteensä 43 opiskelijaa.

Kyselyn tulokset on esitelty kahdeksassa osassa alkuperäisen kyselylomakkeen mukaisesti. Valtio-opin opiskelijat ry toivoo, että kyselyn tuloksia hyödynnetään yleisen valtio-opin opetuksen ja sen sisällön kehittämisessä Helsingin yliopistossa.

Valtio-opin opiskelijat ry kiittää kaikkia opintokyselyyn vastanneita opiskelijoita!

Jesse Jääskeläinen ja Marja Pentikäinen
Opintovastaavat 2014

Valtio-opin opiskelijat ry

Avoimen kesäopinnot ja Magister bonus -palkinto

Huomio kaikki!

Jos teillä on tiettyjä kursseja, joita toivoisitte avoimen yliopiston tarjoavan ensi kesänä, lähettäkää toivomuksenne minulle ja Jesselle osoitteeseen opintovastaava(at)voo.fi tai Kannun opintosihteereille Laura Luodolle ja Anni Nelimarkalle osoitteeseen opintovastaavat(at)kannunvalajat.fi!

Avoimen kesäopinnot ovat meille maksuttomia, joten jos kesäopintoja ajattelee edes sen yhden pullonkaulakurssin verran ehtivänsä tehdä ensi kesänä, niin kyseistä pullonkaulakurssia kannattaa ehdottaa!

Lisäksi vielä on pari päivää aikaa ehdottaa hyvää opettajaa Magister bonus -palkinnon saajaksi. Listätietoja: http://hyy.helsinki.fi/fi/media-arkisto/uutiset/ehdota-hyvää-opettajaa-magister-bonus-palkinnon-saajaksi

Syysterveisin,

Marja ja Jesse
VOOn opintovastaavat