Uuden opiskelijan tietopaketti

Hiphei ja onneksi olkoon vuoden 2016 valtio-opin fuksi!

Onnittelut pääsystä valtio-opin opiskelijaksi Helsingin yliopistoon. Rankka pääsykoekevät sekä välillä ehkä stressaava tulosten odottelu ovat nyt takana, ja edessä siintää mahtava fuksivuosi! Oli opiskelijaelämä ennestään tuttua tai täysin uutta ja mystistä, seuraava syksy (ja vuosi…. No oikeastaan koko opiskeluaika) tulevat olemaan täynnä kokemuksia ja muisteltavaa. Me valtio-opin tuutorit haluamme pitääkin huolen, että fuksivuotesi on onnistunut ja mitä parahin. Jokaiselle teistä on määrätty henkilökohtainen tuutori/tuutoripari, joka tulee olemaan yhteydessä teihin elokuun alkupuolella! Jos teillä on pikaista kysyttävää, voitte olla yhteydessä VOOn vastuutuutoreihin Alina Juotteeseen (040 0795 289/ ei tavoitettavissa 24.7.-14.8.) tai Juhana Voutilaiseen (040 0512 607).

Valtio-opin tuutoreina toimivat tänä vuonna:

  1. Hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksen linjalla: Katariina Holma, Alina Juote, Jasmin Kopra
  2. Maailmanpolitiikan linjalla: Eveliina Hannikainen, Riikka Ilmonen, Saska Suvikas, Saana Annala, Sade Mäntylä, Meeri Smolander
  3. Politiikan tutkimuksen linjalla: Marianne Aulake, Eevi Näsänen, Juhana Voutilainen, Susanna Numminen, Milla Pylvänäinen
  4. Maisterituutorina toimii Juuli Hakulinen

Tulevana valtio-opin opiskelijana muista sekä virallinen lukuvuosi-ilmoittautuminen ja liitttyminen mahdollisimman pian VOO ry:n jäseneksi (linkki Fuksisivulla). Liittyminen on maksutonta. On luonnollista, että kaikki uudet valtio-opin opiskelijat liittyvät ainejärjestömme jäseneksi VOO ry:hyn. VOO:n löytää lisäksi Facebookista (linkki Facebook-ryhmään Fuksisivulta) ja Instagramista @valtioopinopiskelijat, joissa tiedotetaan aktiivisesti tapahtumista.

Lopuksi vielä lista tulevan syksyn tapahtumista, joilla lukuvuosi on hyvä startata käyntiin. Merkitse nämä jo nyt kalenteriisi, jotta pääset imeytymään opiskelijaelämän syövereihin! Jos käytät kalenterisovelluksta voit liittää Valtio-opin opiskelijat – Google kalenterin omaan kalenteriohjelmistoosi (kalenterin löydät Tapahtumat-välilehdeltä). On myös muita tapahtumia, joiden päivämääriä ei ole vielä lyöty lukkoon ja niistä ilmoitamme myöhemmin! Myös kellonaikoihin tulee tarkennusta, (Lyhenne Kannu viittaa Kannunvalajiin, joka on koko valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden ainejärjestö.)

18.8. Varjokuulalaakerit
27.8. Kannugames
30.8. Valtiotieteellisen tiedekunnan orientaatioviikko alkaa: useat tapahtumat sijoittuvat päiväaikaan (sisältää luentoja, tietotekniikkainfon, sivuaineinfon, kampuskierroksen yms.)
1.9. Fuksibileet Kuppalassa feat. Kontakti (sosiologia)
3.9. Valtsikan VALTAVA-festarit
5.9. Yliopiston avajaiskarnevaalit, Kannun kaatajaiset. Tästä ne opinnot alkavat!
6.9. VOOn fuksiaiset & jatkot Kaikussa feat. KTTO (taloustieteilijät)
7.9. Peli-ilta Kuppalassa Polhon kanssa
8.9. Kannun fuksisuunnistus
17.9 VOOn ja Moodin (tilastotiede) fuksisitsit Alina-salissa
23 & 24.9. Kannun fuksisitsit (osat 1&2) HUOM lipunmyynnistä infotaan myöhemmin
26.9. VOOn fuksikaste (aika ja paikka vaihtuneet, päivitetty 4.9.)
28.9. HYY:n Fuksiseikkailu
1.10. Konfliktinratkaisusimulaatio
7.-8.10. Kaatomökki
14.10. Roomalaiset feat. KTTO Sivistyksellä
14.-–15.10. Politiikan tutkimuksen päivät Tampereella
30.10. Oktoberfest Polhon (poliittinen historia) kanssa
3.12. VOO:n sitsit

Vielä kerran onneksi olkoon opiskelupaikasta! Nyt saa taputtaa itseään olkapäälle, laittaa aurinkolasit naamalle ja nauttia kesästä– sekä kerätä voimia tulevaan syksyyn ;)

Peace and love
Valtio-opin tuutorit 2016
P.S Tuutoreista löydät lisää infoa elokuun alussa tulevan infopaketin mukana olevasta Policy-lehdestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.