Aineistonkeruu jatkuu – kurssi alkoi nyt Turussa

Aineiston keruu opiskelijavoimin jatkuu kevätlukukaudella, sillä tammikuussa Kielellinen elämäkerta talteen -kurssi käynnistyy Turun yliopistossa. Katri Priiki vieraili jälleen kurssin ensimmäisellä tapaamiskerralla esittelemässä hanketta.

Turussa kurssille tuli ennakoitua enemmän väkeä, peräti 22 opiskelijaa. Joukossa on ilahduttavan paljon myös muita kuin suomen kielen opiskelijoita, ja näyttää lupaavalta, että Turun seudulta saadaan talteen muutamia haastatteluja myös ruotsiksi. Kieliaineiden ohella kurssia oli markkinoitu historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen opiskelijoille, ja mukaan saatiinkin sieltä useita mm. mediatutkimuksen ja folkloristiikan opiskelijoita. Aidosti monitieteisen projektin kenttätyökurssi onkin mainio esimerkki laitosrajat ylittävästä toiminnasta yliopistoissa.

Kaikki Turun-kurssin osallistujat eivät halunneet päätyä valokuvaan, ja osa oli kellon lähestyessä kuutta jo kiirehtinyt kotiin. Kuvassa edessä vasemmalla kurssin käytännön toteutuksesta Turussa vastaavat väitöskirjatutkijat Karita Suomalainen ja Lotta Aarikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *