Uutta WordPress 2.9:ssa

Blogipalvelu päivittyi maantaina uudelle XEN-alustalle sekä WordPressin versioon 2.9. Uuden alustan pitäis tarjoat aiempaa suurempaa toimintavarmuutta ja näyttääpä blogipalvelu pyörivän myös hieman aiempaa nopeammin. WP:n uusi versio taas on tuonut mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia.

http://wordpress.tv/2009/12/21/introducing-wordpress-2-9-%E2%80%93-carmen/

  1. Poistettavat merkinnät ja sivut siirtyvät nyt roskikseen, josta ne ovat myös tarvittaessa palautettavissa. Samalla poistamisen yhteydessä ei enää kysytä varmistusta.
  2. Blogi sisältää nyt yksinkertaisen kuvaeditorin kuvien koon muuttamiseen, kääntelyyn ja rajaamiseen.
  3. Videoita ja muuta mediaa on nyt entistä helpompi käyttää yksinkertaisesti lisäämällä esim. YouTube-videon osoitteen omaksi kappaleekseenmerkintään tai sivulle. WordPressin sivuilta löytyy yksinkertainen ohje sekä lista tuetuista palveluista.