Hallinta-vimpaimen lisääminen sivupalkkiin

Blogipalveluun on jo edellisen päivityksen yhteydessä ilmaantunut monia käyttäjiä vaivannut ongelma: sisäänkirjautumilinkit sisältävän Hallinta-vimpaimen (Meta) kiinnittäminen sivupalkkiin ei onnistu.

Vimpaimen saa kuitenkin lisättyä, jos sen siirtää halaumalleen paikalle alempaa löytyvästä Inactive Widgets -osioista.

Kysessää on (ilmeisesti) kaikkien palvelun teemojen taustalla toimivan Sandbox-teeman yhteensopimattomuus WordPressin nykyisen version kanssa. Sandbox-teemaa ei enää aktiivisesti kehitetä, joten blogipalvelun teemat tullaan kevään aikana siirtämään uudemmalle Thematic-teema-alustalle.

2 Replies to “Hallinta-vimpaimen lisääminen sivupalkkiin”

  1. I have two blogs, my own and my research group’s one under the same user account. Following this instructions I managed to add the Meta widget to the research group’s blog (senpep-blog) but not to my own (aphalo) as I do not have Meta in “Inactive Widgets”. Any ideas? (It is not big deal for me, but I am mostly curious.)

  2. @Pedro, it seems Meta widget will be unavailable in your personal blog until we get this thing fixed for good, sorry.

Comments are closed.