Tulossa blogipalveluun keväällä 2010

Kevään ja kesän aikana blogipalveluun on tulossa joitain uudistuksia. Lista alla vastaa suunnilleen suunniteltua toteutusjärjestystä.

• Blogeihin voi pian upottaa YouTuben ja Vimeon lisäksi myös yliopiston omia verkkovideoita.
  • Käyttöön on tulossa kustoimoitava Thematic-teema sekä sen pohjalta tehtyjä valmiita ns. lapsiteemoja. Thematicin on tarkoitus korvata vanhentunut Sandbox vapaamuotoisena ulkoasualustana.
  • Research University -teema päivittyy (tai siitä tulee päivitetty versio) vastaamaan uusinta versiota DreamWeaver-pohjista, muutoksena lähinnä on tosin vain uudistettu logo ja säätöjä väreissä.
  • Unibloggerista on suunnitteilla uuden visuaalisen ilmeen mukainen versio
  • WordPress päivitetään kolmosversioon.

Muutokset nykyisiin teemoihin tarjotaan uusina teemoina, eli blogin ulkoasu ei muutu itsestään vaikka blogin teema päivittyisikin uudempaan.

One Reply to “Tulossa blogipalveluun keväällä 2010”

Comments are closed.